Filem Despicable Me 3 ini merupakan filem animasi terbaru dan juga merupakan sekuel sambungan dari Despicable Me sebelumnya yang dibawah terbitan Universal Pictures. Filem ini yang bakal ditayangkan serentak pada 15 Jun 2017 di seluruh Malaysia. Jadi pasti ramai tak sabar nak tonton filem ini kan?

Descpicable Me 3 ini akan dibintangi oleh Steve Carell sebagai Gru Film Despicable Me 3 ini akan dibintangi oleh Steve Carell sebagai Gru. Sesiapa yang mengikuti kisah sebelumnya, sudah pasti mengetahui filem ini berkisahkan tentang Gru dan juga keluarganya.

IKLAN

Cuma kali ini, Gru sudah membiarkan anaknya mengikut agen rahsia tempatnya dan tempat Lucy bekerja. Selain itu, suatu agenda jahat sedang datang untuk mengganggu, dan hanya Gru seorang yang boleh menyelamatkan orang-orang yang ada dibandar. Apakah agenda itu?

Despicable Me 3 ini yang juga sering disebut sebagai filem Minions 3. Bagi anda yang menggemari mahluk kuning berkacamata ini, pasti sudah tidak sabar lagi menunggu sekuel ke 3 filem ini.

Jom ramai-ramai tonton tayangan perdana filem ini secara eksklusif dan percuma dengan menyertai peraduan yang disediakan dibawah. Tayangan Perdana ‘Descpicable Me 3’ bakal diadakan pada 14 Jun 2017 di GSC, One Utama pada jam 9.00 malam.

Apa tunggu lagi! jom rebut peluang menarik ini dengan dapatkan sepasang pas masuk dengan hanya menjawab beberapa soalan dan sertakan slogan paling kreatif.

Syarat Penyertaan

  • Like Facebook murai.my, follow Instagram @hangatdotcom dan twitter @hangatdotcom
  • Kongsikan artikel ini di Facebook dan tag nama rakan yang anda akan bawa menonton bersama.
  • Anda dikehendaki mengisi butir-butir diri anda dan menjawab soalan bersama slogan kreatif di bawah.
  • Sertakan sekali maklumat peribadi seperti nama penuh (seperti dalam kad pengenalan), Nombor IC, Alamat Rumah, Emel dan Nombor Telefon Bimbit.
  • Peraduan ini hanya sah dari sekarang hingga 12 Jun 2017.
  • Seorang hanya boleh menghantar satu penyertaan.
  • Keputusan hakim adalah muktamad.
  • Pemenang dikehendaki datang menuntut pas masuk tayangan pratonton filem di GSC, One Utama, bermula jam 8.00 malam.