Sesiapa yang suka menonton TV pasti akan terlihat kelibat anak pasangan Farid Kamil dan Diana Danielle iaitu Muhammad dalam iklan produk Lifebouy. Tidak dinafikan aksi bersahaja Muhammad yang sangat comel mencuri perhatian penonton.

Tidak kurang yang memuji anak kecik seusia 3 tahun ini mampu membawa watak dengan berkesan sekali. Farid Kamil turut merasa terkejut dan tidak menyangka Muhammad yang lebih mesra dengan panggilan Chemad boleh berlakon dengan baik walaupun ini pengalaman pertamanya.

IKLAN

“Jujurnya saya gementar kerana bimbang projek itu tidak sempurna sekiranya Chemad gagal memberikan persembahan baik untuk kempen itu. Tetapi selepas menonton sendiri hasil akhir iklan itu saya lega dan tidak menyangka anak saya sebenarnya mempunyai bakat dalam lakonan dan tertanya-tanya juga dari mana dia belajar berlakon!”

View this post on Instagram

Umph manja manja anak babah #FaridKamilChemadxLifebuoy

A post shared by Diana Danielle (@dianadanielleb) on

Farid juga memberitahu dia mahu Chemad menjalani kehidupan normal seperti kanak-kanak lain namun tidak menolak sekiranya ada tawaran yang tidak menggangu aktiviti hariannya.

“Saya tidak berhasrat untuk membentuknya sebagai pelakon tetapi ingin menekankan aspek pembelajaran. Perkara utama yang saya terapkan dalam hidupnya kini adalah ilmu agama dan sekarang pun antara aktiviti harian dia adalah pergi ke kelas mengaji dan kelas bola sepak. Tapi kalau ada tawaran yang tidak menganggu jadualnya saya akan pertimbangkan.

Terbaru, Diana memuat naik gambar serta kapsyen yang meluahkan rasa kesal dan kecewa apabila barang mainan anak perempuannya, Nur Aurora mengalami kerosakan selepas dua jam dibeli.

https://murai.my/25595-diana-danielle-naik-angin-mahu-laporkan-pada-kpdnkk/

IKLAN