Penyanyi dari Indonesia Januarisman atau Aris, 32 yang pernah menjuarai rancangan realiti TV, Indonesian Idol musim Kelima tahun 2008 ini khabarnya tidak dapat dikesan dan menghilang.

Isteri Aris Idol, Fany memaklumkan perkara ini dan sehingga kini Fany masih belum bersedia untuk menjelaskan hal itu kerana Aris masih lagi dalam proses pencarian.

Memang benar dari hari Senin lost contact saya sama dia. Terakhir, komunikasi ada di Jakarta Selatan di Bendungan Hilir,” kata Fany ketika dihubungi melalui telefon

Fany menjelaskan bahawa suaminya selama empat bulan kebelakangan ini bertukar pekerjaan menjadi pemandu teksi dalam talian.

“Suami saya sudah daftar sejak setahunan dan aktif empat bulan belakangan ini. Sehingga hari Isnin dia hilang dan tidak mendengar khabar berita.” katanya

IKLAN

Kerana merasakan sesuatu perkara buruk akan berlaku, Fanu bergegas ke Balai Polis membuat laporan suaminya hilang. Dari kejadian ini, Fany memohon orang ramai mendoakan agar suami ditemukan dengan selamat dan tidak terjadi hal-hal yang tidak diinginkan.

Sumber

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry