Renungan Mata Terakhir Julia Perez Sebelum Meninggal Dunia

Mesti Baca

Pemergian Julia Perez masih meninggalkan kesedihan buat peminatnya. Wanita mesra dengan panggilan Jupe ini menghembuskan nafas terakhirnya pada Sabtu (10/6/2017) kerana barah pangkal rahim yang dideritanya.

Sejak dirawat di Hospital Cipto Mangunkusumo, perkembangan keadaan Jupe memang tidak stabil. Beberapa kali kondisi Jupe semakin buruk , namun ternyata berkali-kali juga dia berhasil berjuang ketika dia kritikal.

Walau perjuangan itu akhirnya harus berhenti, namun semangat Jupe masih terlihat jelas malahsaat waktunya di dunia hanya tinggal beberapa jam. Hal itu terlihat dari foto yang dimuatnaik oleh ibunya, Sri Wulansih.

Foto yang dimuatnaik Sri Wulansih itu diambil sehari sebelum Jupe meninggal dunia. Dalam kapsyen gambar tersebut, ibunya menuliskan bahawa saat itu adalah terakhir kalinya Jupe masuk ke bilik pembedahan.

Walaubagaimanpun, wajahnya memang bukan lagi seperti Jupe yang kita kenal. Penyakit kanser dan rawatan yang tanpa henti yang dijalani tentunya mengubah drastik penampilan wanita berusia 36 tahun tersebut.

Terkini

Syed Saddiq Jawab Dakwaan Tiada ‘Life’ Di Usia Muda. Memang Padu!

Setelah sebulan berada di Singapura, Ahli Parlimen Muar, Syed Saddiq Syed Abdul Rahman akhirnya berjaya menghabiskan pengajian di Universiti Nasional...

Artikel Berkaitan