Tular! Gambar Menteri Tidur Di Kerusi Lapangan Terbang New York

Mesti Baca

Satu gambar menunjukkan Menteri Maritim dan Perikanan, Susi Pudjiastuti nyenyak tidur di atas sebuah sofa di balai menunggu VIP di Lapangan Terbang John F Kennedy, New York. Gambar ini menjadi viral di media sosial dan mendapat pujian dari netizen dengan menggelarkan wanita ini sebagai ‘Super Woman’.

Susi dilaporkan tertidur di lounge VIP lapangan terbang itu selepas menghadiri satu sidang Bangsa-Bangsa Bersatu mengenai hal ehwal maritim di New York pada hari Ahad (11 Jun) yang lepas, di mana dia mendapat pujian daripada pelakon terkenal Leonardo DiCaprio dengan usaha memerangi penangkapan ikan secara haram dan untuk melindungi laut.

Gambar itu dimuat naik ke akaun Facebook yang dimiliki oleh Jim B. Aditya pada 12:00 pada hari Isnin. Susulan itu, satu lagi gambar muncul menunjukkan Menteri Sosial Khofifah Indar Parawansa tertidur di atas sebuah kerusi di Lapangan Terbang Antarabangsa Juanda di Surabaya.

Seluruh badan Khofifah ditutup selesa dengan kain batik, sementara begnya dijadikan bantal.

Sumber

Terkini

Justin Bieber Dedah Kesukaran Ketika Awal Perkahwinan Bersama Hailey Baldwin

Justin Bieber membuat pendedahan betapa sukarnya ketika tahun pertama perkahwinannya bersama isteri, Hailey Baldwin. Tahun Yang Sangat Sukar Melalui temubualnya bersama...

Artikel Berkaitan