Personaliti terkenal dan usahawan Wak Doyok ada memuat naik gambar banglo itu yang terletak di Klang, Selangor sambil memeluk ibunya dan dia bertuah kerana sempat berbakti kepada orang tuanya.

Disebalik perasaan bangga peminat, ramai juga yang mengkritik tindakan Wak itu kerana dilihat seperti menunjuk. Berang dengan kritikan itu, Wak tampil membidas sikap negatif peminatnya.

IKLAN

Instagram di cipta untuk post gambar-gambar yang kita suka dan share sama-sama untuk kita nikmati kebahagian,keseronokan, tetapi ada pula yang benci dengan apa yang kita post. Kalau begitu lah cara nya takkan lah kita nak post gambar perkuburan. ? #Haters Batu nisan dah tertulis nama kau. salam hujung minggu..!!!

Tulisnya di akaun Instagram sebagai membalas kritikan negatif peminat. Teguran itu terus mendapat pujian netizen kerana merasakan tindakan Wak menghargai orang tuanya patut dijadikan inspirasi buat anak muda di luar sana dan bukan dikutuk. Wak Doyok turut berkongsi hasrat untuk membawa ibu bapanya ke Mekah dan menyambut Aidilfitri di sana.

Sumber