Wajib Tonton! Trailer Kedua ‘Annabelle: Creation’ Lebih Seram & Mencemaskan

Mesti Baca

‘Terima Kasih Banyaklah!’- Zarina Zainuddin Kesal Bekalan Air Di Rumah Kena Potong

Pelakon Zarina Zainuddin hari ini meluahkan rasa kecewanya terhadap tindakan Pengurusan Air Selangor. Menurut hantaran terbarunya di akaun instagram...

Ikuti Jejak Kylie & Kim, Kris Jenner Bakal Mempunyai Jenama Kecantikan Sendiri

Kris Jenner bakal menceburkan diri dalam perniagaan kecantikan. Beliau dikatakan mengikuti jejak langkah anak perempuannya yang turut mempunyai empayar...

Guna Dulu Sebelum Beli? Tilam Sonno Beri Anda Pengalaman Yang Luar Biasa

Anda sedang mencari tilam baru? Kami sangat memahami bahawa proses memilih tilam yang baik memerlukan kita untuk bersusah payah...
Phic Armanhttps://murai.my
Tidak terlalu lama dalam bidang penulisan. Bolehlah setakat mahu untuk berkongsi pendapat dan info. Memang suka menulis untuk dikongsi bukannya dikecam.

Warner Bros. Pictures baru sahaja melancarkan trailer kedua ‘Anabelle: Creation’, dibawah arahan David F. Sandberg. Selepas meraih sambutan yang hebat pada tahun 2014 (filem Annabelle), Warner Bros dan New Line kini kembali dengan sekuel kedua filem bergenre seram ini.

Trailer terbaru itu menunjukkan permulaan kewujudan anak patung misteri Annabelle dan bagaimana kuasa jahat mula memasuki anak patung itu. Trailer itu dimulakan dengan penampilan Samuel Mulins dan isterinya, Esther yang kehilangan anak mereka akibat dilanggar kereta.

Selepas kematian anak mereka, mereka sering berdoa supaya boleh melihat anak perempuan mereka semula. Pada mulanya hanya sedikit sahaja komunikasi. Namun, jelmaan itu telah meminta izin untuk masuk ke dalam anak patung Annabelle. Lalu, mereka mula sedar yang itu bukan anak perempuan mereka dan telah mengurungnya.

Misteri bermula apabila pasangan itu mengambil birawati dan beberapa anak yatim tinggal di rumah mereka. Annabelle telah menggangu seorang anak yatim yang kurang upaya dengan memainkan permainan ‘breadcrumbs’.

‘Annabelle: Creation’ dilakonkan oleh pelakon yang berpengalaman seperti Stephanie Sigman, Talitha Bateman, Lulu Wilson dan Miranda Otto.

Jadi mesti ramai yang tak sabar nak merasakan seramnya filem ini bukan? Jadi kita tunggu Filem Annabelle: Creation ini bakal ditayangkan pada 11 Ogos 2017.

Sumber

Terkini

3 ‘Influencer’ Sosial Media Diberi Vaksin Terlebih Dahulu? Ini Penjelasan Dr Noor Hisham

Nampaknya ramai netizen yang terkeliru dengan sebuah laporan berita tempatan yang mendakwa Hospital Serdang berhasrat beri vaksin Covid-19 kepada 'Influencer'...

More Articles Like This