Si comel inilah yang menampahkan lagi kebahagiaan dalam hidup aktor kacak kelahiran Singapura, Adi Putra dan bekas isterinya, Zuhaida Yusof. Ketika Adi dan Zuhaida bergelar suami isteri tiada rezeki untuk mereka menimang anak.

Bagaimanapun, pasangan romantis ini sentiasa berfikiran positif. Zara Adelia yang ketika itu sudah berusia tiga bulan diambil sebagai anak angkat mereka.

Beberapa hari yang lalu, bekas isteri Adi, Zuhaida ada memuatnaik sebuah video bersama Zara Adelia bermesra bersama Adi ketika baru pulang dari menunaikan Umrah. Ramai juga yang tertanya-tanya adakah anak comel merupakan anak istimewa.

IKLAN

Zara Adelia jarang sekali bersuara dan sering menggunakan bahasa tangan untuk berkomunikasi. Namun, jika dilihat pada kapsyen, Zuhaida sering meletakkan hashtag #anak2syurga #anakistimewaanugerahallah dan mungkin tanggapan orang bahawa Zara merupakan anak istimewa adalah benar.

Sebelum ini murai.my ada menyiarkan artikel mengenai Adi Putra menunaikan umrah bersama-sama Zuhaida dan sehingga kini tiada kenyataan rasmi dikeluarkan dari Ady sendiri mengenai perkembangan terbaru hubungan mereka, namun peminat mengharapkan Ady supaya rujuk semula pada Aida kerana pasangan ini masih ada harapan untuk kembali bersama. – murai.my

Sumber Instagram Zuhaida Yusuf

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry