Tom Holland merupakan watak utama sebagai Spider-Man terbaru dalam “Spider-Man: Homecoming”. Tetapi peranan yang dipegang tidak semudah yang disangka kerana banyak aksi bertempur dengan lawan. Lagi-lagi dia kena memakai kostum yang ketat dan seluar dalam thong. Seluar dalam ini selalu dipakai oleh kaum wanita dan agak tidak sesuai untuk lelaki.

Aktor berusia 21 tahun ini mengaku tidak selesa dengan kostum superheronya itu.

“Saya selalu tertanya-tanya, adakah bahagian punggung saya akan sama lagi seperti sebelumnya? Tetapi saya harus membiasakannya walaupun sebenarnya saya tidak mahu,” katanya.

Oleh sebab hanya pakai thong di dalam kostumnya, Tom dikehendaki memakai dressing gown sebelum pergambaran. Aktor ini tampaknya cukup malu memakai gaun tersebut ketika harus berlari ke tandas. Apalagi, Tom mengaku sering minum dan mudah haus sehingga sering ke tandas.

IKLAN

“Anda tidak harus memakai baju kemudian dipakaikan dressing gown tapi sebenarnya ia sangat nyaman. Kamu akan rasa berjalan-jalan dengan hanya memakaithong, cuba dibayangkan?” katanya.

Kredit Foto:theactionpixel.com

Walaupun sulit memakainya, menurutnya adalah suatu keistimewaan boleh memakai kostum Spiderman.

“Kostum itu memang sebuah karya seni tapi memakainya sangat tidak nyaman. Rasa tidak selesa ini akan hilang dengan keistimewaan ketika memakainya,” tambah Tom.

Sumber Herald

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry