Selepas pelakon kacak Shahrnaaz Ahmad dan isterinya Noor Nabila Mohd Noor memuatnaik video di mana aksi manja isterinya memeluk erat Sharnaaz ketika duduk bersantai bersama keluarga mencetuskan kontroversi, kini terjadi pada pasangan Shuib dan Sarah pula.

View this post on Instagram

@shuibsepahtu ❤❤❤

A post shared by Siti Sarah Raissuddin (@sitisarahraissuddin) on

Baru-baru ini Sarah atau nama sebenar Siti Sarah Raissuddin telah memuatnaik video dia bersama suaminya beraksi manja berpelukkan sambil menyanyikan lagu dari Beyonce berjudul Halo. Aksi manja dan berahi itu mendapat kritikan dari netizen yang mendakwa pasangan ini tidak sepatutnya menunjukkan tingkah laku sebegitu dihadapan umum.

Walaubagaimanapun, rata-rata netizen lebih ramai yang tertarik meliahat kemesraan mereka berdua walaupun sudah dalam melayari bahtera perkahwinan. Sarah dalam responnya di ruangan komen mengakui tidak peduli dengan kritikan negatif malah dia menggalakkan si isteri lebih kerap memeluk suami selepas lihat video ini.

IKLAN

Sarah dah biasa kena kutuk, dari kecil dah biasa kena buli.  Jadi kalau macam sekarang ni apa lah sangat,  sebenarnya awak yg pilih untuk nak tengok macam mana. Mungkin ada banyak isteri yang kurang peluk suami pada hari tu . Dengan tengok sarah mungkin die peluk suami dia.

Sumber Instagram Siti Sarah

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry