Percaya Atau Tidak? Hamil 6 Bulan, Perut Wanita Ini Masih Six Pack

Mesti Baca

Wanita yang sedang sarat mengandung dengan usia kandungan enam bulan biasanya sudah terlihat perutnya membesar. Namun tidak terjadi pada model rupawan ini, Sarah Stage. Dia tidak terlihat hamil sama sekali, malah perutnya masih terlihat six pack.

“Good morning little baby,” tulisnya dalam salah satu gambar. Disertai pula dengan hashtag #BumpDay #24weekspregnant #6monthspregnant.

Sepatutnya, kalau dah 6 bulan mengandung macam ni, mesti dah rasa tak bermaya. Ini biasanya berlaku jika kandungan itu sudah cecah 30 minggu.

Dari video serta gambar yang sering dimuat naik ke media sosial ini, nampaknya tidak menghairankan jika perutnya masih berotot. Sarah sering sekali melakukan senaman atau workout yang melatih otot di sekitar perut seperti crunch dan plank.

 

Ketika hamil anak pertama, perutnya juga berketak-ketak dalam usia kandungan enam bulan dan dapat melahirkan anak lelaki yang sihat dan comel.

Rata-rata netizen memberi komen pedas Instagram-nya dengan menegurnya supaya tidak menyeksa bayi dalam kandungan dan yang ragu-ragu samaada benar atau tidak wanita jelita ini hamil. Walaubagaimanapun, tak mustahil jika wanita mengandung mampu bersenam begini.

Sumber See More

Terkini

Majlis Pernikahan Neelofa Langgar SOP, Polis Beri Cadangan Kompaun

Nampaknya isu berkaitan dengan usahawan Neelofa masih berlanjutan hingga sekarang. Susulan mengenai jemputan yang hadir di majlis pernikahannya yang...

Artikel Berkaitan