Apabila sebut nama Bella Nazari, mungkin ramai yang tertanya-tanya siapakah sebenarnya pemilik nama ini. Bella atau nama sebenar Mas Nabiella Nazari, 30, sering membawa watak antagonis di dalam drama seperti dalam drama popularseperti dalam drama popular Shh I love You (Sumairra), Hati Perempuan (Tengku Amalin) dan Duda Terlajak Laris.

Lakonan Bella Nazari memang berkesan sehingga menimbulkan kebencian pada penonton. Mempunyai wajah yang jelita, sebenarnya telahpun bertunang dengan jejaka bernama sebenar Mohd Sukiman yang berasai dari Kelantan.

Menjalinkan hubungan sejenis punca Bella putus tunang, Betul ke?

Namun khabarnya pertunangan mereka berakhir dengan perpisahan. Bagaimanapun ada pula cerita yang murai.my dengar daripada satu sumber yang boleh dikatakan teman rapat juga dengan artis ini. Rupa-rupanya artis ini memutuskan pertunangan kerana hatinya terpaut dengan seseorang yang dianggap sebagai kekasih.

Yang membuatkan cerita ini sensasi, Bella yang tengah mempromosikan single terbaru bertajuk, Oh Cintaku ini menjalinkan hubungan dengan rakan sejenis. Sukar untuk mempercayai samaada hal ini benar atau tidak selagi belum dapat kepastian dari Bella sendiri. Jadi kita harapkan Bella sendiri yang menceritakan sendiri apakah punca sebenar dia putus tunang.

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry