Datuk Aliff Syukri bukanlah satu nama yang perlu diperkenal lagi kepada rakyat Malaysia, slogan terlajak laris beliau sering menjadi bualan ramai.

Sementara menunggu rumah mewahnya yang memakan belanja RM20 juta berkonsepkan istana British siap sepenuhnya, Aliff kini menetap di rumah sementaranya yang berkonsepkan ala kampung. – murai.my

Awal pagi tadi, Aliff ada memuat naik foto rumah barunya yang sedang dalam proses pembinaan  di Instagram beserta kapsyen yang mengundang pelbagai reaksi daripada netizen. Dalam kapsyen tersebut, ia menunjukkan Aliff  tak sabar nak pindah dan merasa tak sanggup tinggal di rumah sekarang, azab katanya! Difahamkan rumah berkenaan mempunyai masalah air, elektrik dan lain-lain lagi.  – murai.my

IKLAN

Rata-rata netizen yang membaca kapsyen tersebut menyelar kenyataan Aliff itu  tidak bersyukur dengan apa yang beliau ada sekarang.

Mungkin ada benar juga luahan Aliff itu. Apapun semoga Dato Aliff Syukri bertabah dengan ujian yang seketika terpaksa tinggal kat rumah kecil 8 bilik tu.

Sumber Instagram Aliff Syukri

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry