Menjelang PUMA Night Run yang bakal berlangsung kurang daripada satu bulan sahaja lagi, anda tidak patut lepaskan peluang terakhir untuk mendaftar. Jika anda mencari sebab untuk menyertai PUMA Night Run 2017, ini 5 alasan patut mendaftar di laman web www.puma-nightrun.com.my.

1.Peluang penyertaan terbuka kepada semua

Sesiapa pun boleh menyertai PUMA Night Run 2017 – ia terbuka kepada pelari-pelari kompetitif dan juga santai. Kepada yang ingin bersaing, anda berpeluang untuk berlari dalam kategori 12km dengan pelari-pelari handalan dalam negara. Kepada yang hanya ingin berlari santai-santai bersama rakan taulan atau keluarga, ada boleh mendaftar dalam kategori 6km.

2. Dapat Berlari Bersama Bintang Korea

Anda berpeluang untuk berlari bersama bintang Korea yang semakin naik, Lee Jae Yoon. Pelakon versatil dalam drama popular, ‘Stormy Lovers’, ‘Another Oh Hae-young’ dan ‘Weightlifting Fairy Kim Bok Joo’ bakal memeriahkan PUMA Night Run 2017 di Cyberjaya nanti!

3. Pelbagai Aktiviti Menarik

Pelbagai aktiviti menanti anda di PUMA Village. Sebelum anda memulakan larian, datanglah lebih awal dan sertai pelbagai aktiviti dan promosi yang disediakan khas untuk anda di tapak acara.

4. The After Party

Pesta selepas larian. PUMA memang terkenal dengan larian malam yang telah dianjurkan sejak tahun 2014 sebagai satu platform untuk pleari dari segenap lapisan masyarakat untuk berlari dan menikmati suasana karnival selepas larian. Tahun ini, PUMA Night Run bakal menampilkan artis Singapura Gen Neo, dan penghibur tempatan, Black dan ramai lagi dalam persembahan pentas pasca-larian.

IKLAN

5. Pertunjukan Bunga Api!

Pertunjukan bunga api! Siapa yang tidak sukakan bunga api? Pelari-pelari bakal menyaksikan PUMA Night Run mencapai kemuncaknya dengan letusan bunga api yang indah dan berwarna-warni di langit.

Pek larian boleh diambil di Sunway Putra Mall, Concourse Area mulai 28 sehingga 30 Julai (Jumaat sehingga Ahad), pada jam 10:00 pagi sehingga 9:00 malam.

Apa tunggu lagi!  Pendaftaran PUMA Night Run Malaysia 2017 kini dibuka di www.puma-nightrun.com.my

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry