Gosip yang semakin tular di media sosial yang melibat bekas peserta pertandingan Dewi Remaja buatkan Puteri Aishah terpanggil untuk menjelaskan perkara yang sebenarnya. Puteri mengakui bahawa hubungan dia dan Datuk SM Faisal SM Nasimuddin, 37, buat masa ini hanya sekadar kawan biasa.

Usahawan terkenal ini sememangnya bukanlah asing dalam dunia hiburan dan dikenali sebagai orang penting yang menerajui Naza World Group Of Companies bersama adik-beradiknya.

Setelah kembali solo selepas bercerai dengan bekas isterinya Emilia Hanafi pada Mac 2016, sudah tentu ramai wanita cuba mendekati beliau kerana aura seorang lelaki alpha yang kaya, berjaya dan ternama.

Menurut laporan dari Mstar, Puteri atau nama sebenar Puteri Aishah Sulaiman, 22, berkata dia mengenali Pengerusi Eksekutif, Naza World Group of Companies ini menerusi kawan baiknya bernama Yana yang juga merupakan sepupu kepada ahli perniagaan tersebut.

“Saya kenal SM Faisal menerusi kawan baik saya iaitu Yana. Kami memang dah kenal lama dan saya rapat dengan keluarga dia.

“Manakala Yana dan Faisal pula sepupu dekat dan kebetulan masa kami keluar bersama, dia ada ajak Faisal sekali. Dari situ saya kenal dan berkawan dengan dia.
“Sejujurnya, memang tidak ada hubungan istimewa pun sebab kami baru berkawan,” kata Puteri kepada mStar Online.

IKLAN

Ramai yang mengjangkakan hubungan mereka berdua agak serius kerana difahamkan SM Faisal tidak pernah diihat bersama mana-mana wanita di laman Instagramnya sebelum ini. Namun baru-baru ini SM Faisal berkongsi video dia dan Puteri Aishah di laman sosial itu.

Video menunjukkan  Puteri Aishah sedang berada di kerusi penumpang di sebelah SM Faisal di dalam kereta Ferari dan mereka menuju ke Pulau Pinang bersempena Ulang Tahun Ferrari yang ke 70.

Namun dalam video ini SM Faisal seperti memanggil Puteri Aishah dengan panggilan ‘Sayang’. Romantik betul mereka berdua ni!

Jika benar mereka menjalin hubungan, apa salahnya, dua-dua masih solo dan sama padan.

IKLAN

Sumber Media Hiburan

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry