Pelakon muda Janna Nick, 22, berharap penggambaran sebagai heroin dalam drama Korea hit The 1st Shop of Coffee Prince, akan diterima dengan baik oleh peminat drama Korea di sini.

“Saya merasakan tekanan untuk memberikan yang terbaik dalam drama ini kerana ramai rakyat Malaysia mengikuti siri drama Prince (The Shop Of) Coffee Prince. Bayangkan reaksi yang saya dapat dari peminatnya jika mereka tidak terkesan dengan lakonan saya, “kata Janna, yang juga gemar menonton drama Korea.

Janna betul-betul berasa gementar memainkan peranan wanita utama lebih-lebih lagi melihat petisyen dalam talian terhadap pelakon Fattah Amin yang dikhabarkan memainkan peranan utama (watak asal dimainkan oleh bintang Korea Selatan Gong Yoo).

Petisyen itu dibuat oleh peminat tempatan Gon, dipercayau Fattah tidak layak untuk memainkan watak itu, selain informasi bahawa dia telah membintangi drama televisyen terlalu banyak pada zaman sekarang.

Janna juga bersiap sedia menjalani latihan Muay Thai sejak bulan lalu untuk mengurangkan berat badan kerana wataknya adalah seorang tomboy.

IKLAN

Pelakon lincah ini juga akan memotong rambutnya untuk potongan seperti anak-anak untuk disesuaikan dengan peranannya (watak asal dimainkan oleh pelakon Yoon Eun-hye).

Dan jika dia bergandingan dengan Fattah, Janna berkata dia tidak bimbang jika berlaku ‘cinta lokasi’.

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry