Seorang wanita berusi 40 tahun sedang duduk di sebuah kedai buku didatangi seorang lelaki yang sempat melakukan perkara terkutuk beronani dan air mani membasahi belakang mangsa. Insiden itu berlaku di sebuah kedai buku terkenal di Solaris Dutamas pada 16 Julai.

Menurut Sinchew, wanita itu duduk di sudut bacaan kanak-kanak sambil menunggu suaminya di pusat membeli-belah. Kemudian seorang lelaki cuba mendekati wanita ini lalu mula terangsang dan memutuskan untuk melakukan perkara yang terkutuk tersebut.

Berdasarkan rakaman CCTV, lelaki dengan kemeja hitam ini berdiri di belakang wanita itu ketika mangsa sedang leka membaca bukunya. Melihat bagaimana mangsa tidak memberi perhatian kepada persekitarannya, lelaki itu mula lakukan onani dan menggunakan buku untuk menutup dirinya dari pandangan orang luar.

Dia kemudian memancutkan air mani di belakang wanita itu sebelum berjalan pergi. Seluruh proses mengambil masa kurang dari 15 saat. Inilah rakaman CCTV.

Menurut World Of Buzz, mangsa merasakan punggungnya basah dan bila melihat badannya basah dia terkejut. Dia segera memanggil suaminya dan memberitahunya apa yang telah berlaku. Suaminya yang berusia 38 tahun, merupakan seorang peguam yang bergelar Dato ‘, memutuskan untuk berkongsi kejadian itu bagi memberi amaran kepada orang ramai.

Sumber Hype.my, World Of Buzz, Sin Chew

IKLAN
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry