Bukan sesuatu yang salah berbelanja mewah jika mampu. Betul tak? Memang ramai orang sudah tahu yang jutawan kosmetik Datuk ALiff Syukri merupakan usahawan yang memiliki kekayaan yang mampu untuk berbelanja mengikut kemampuannnya.

Walaupun sering mendapat komen negatif dari netizen namun Aliff langsung tidak terkesan dengan tohmahan tersebut, tambahan pula beliau sudah bekerja keras untuk hidup lebih selesa seperti sekarang.

Aliff kini sedang bercuti bersama keluarga di negara-negara Eropah seperti Switzerland dan Italy. Kunjungan mereka sekeluarga ke sana telah diabadikan dalam Instagramnya. Memang tidak dinafikan, percutian mewah sebegini memperuntukkan wang yang banyak. Aliff sendiri berkata, untuk makan tengahari sahaja dia perlu membayar lebih dari RM2k.

Datuk Aliff berkongsi video dia sibuk membeli-belah di butik-butik mewah di sana. Kelihatan sekeluarga bergembira memegang barang-barang berjenama dan Aliff sendiri teruja dengan mendapat diskaun yang hebat ketika berbelanja di situ. Namun Aliff sekali menerima kritikan dari netizen yang mengatakan jutawan kosmetik semakin riak.

IKLAN

Apa-apapun, sebahagian dari barang-barang berjenama ini akan dihadiahkan kepada pengikutnya di Instagram dam Facebook.

View this post on Instagram

nantikan contest saya ya😘😘heaven ye shopping kat sini potongan sampai 70pratus mcm boleh buat bisnes kat malaysia walapun beli kat factory aulet.. nasib baik2 ada pari2😘😘 saya ada belikan hadiah utk follows ig dan fb sy tau.. siapa ekk yg bertuah utk saya nak kasi.. cara ye mudah sahaja ambik pic selfie dgn produk sy atau ambik pic sy yg sy berlakon di astro atau iklan saya dan follow ig @aliff_syukri dan tag kpd saya .. pemenang yg paling kretif dan caption yg best saya akan beri hadiah beg berjenama kpd korang😘😘 . . kalau korang nak tngok more vedio boleh ke youtube TV TERLAJAK LARIS sbb kat sana bayak giler vedio sy yg ada lebih panjang ..🙏🏻🙏🏻😘😘

A post shared by Ohabangkosmetik (@aliffsyukriterlajaklaris) on

Apa-apa pun, semoga beliau dan keluarga menikmati percutian bersama di Switzerland.

Sumber Instagram Aliff SYukri

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

IKLAN