Bukan sesuatu yang salah berbelanja mewah jika mampu. Betul tak? Memang ramai orang sudah tahu yang jutawan kosmetik Datuk ALiff Syukri merupakan usahawan yang memiliki kekayaan yang mampu untuk berbelanja mengikut kemampuannnya.

Walaupun sering mendapat komen negatif dari netizen namun Aliff langsung tidak terkesan dengan tohmahan tersebut, tambahan pula beliau sudah bekerja keras untuk hidup lebih selesa seperti sekarang.

IKLAN

Aliff kini sedang bercuti bersama keluarga di negara-negara Eropah seperti Switzerland dan Italy. Kunjungan mereka sekeluarga ke sana telah diabadikan dalam Instagramnya. Memang tidak dinafikan, percutian mewah sebegini memperuntukkan wang yang banyak. Aliff sendiri berkata, untuk makan tengahari sahaja dia perlu membayar lebih dari RM2k.

Datuk Aliff berkongsi video dia sibuk membeli-belah di butik-butik mewah di sana. Kelihatan sekeluarga bergembira memegang barang-barang berjenama dan Aliff sendiri teruja dengan mendapat diskaun yang hebat ketika berbelanja di situ. Namun Aliff sekali menerima kritikan dari netizen yang mengatakan jutawan kosmetik semakin riak.

Apa-apapun, sebahagian dari barang-barang berjenama ini akan dihadiahkan kepada pengikutnya di Instagram dam Facebook.

Apa-apa pun, semoga beliau dan keluarga menikmati percutian bersama di Switzerland.

Sumber Instagram Aliff SYukri