Pelakon popular juga bergelar ‘Ratu Bollywood’, Kajol,  datang lagi ke Malaysia untuk mempromosi filem baharu lakonannya, Velaiilla Pattadhari 2 atau VIP2.

Menurut laporan dari Utusan Online, Kajol bakal bertemu dengan peminat-peminatnya bermula jam enam petang hari ini di pentas utama di hadapan Jakel Mall, Jalan Masjid India di sini.

Heroin Filem Dilwale itu akan diiringi oleh hero dan pengarah VIP2 iaitu Dhanush dan Sondarya, anak kepada pelakon terkenal, Rajinikanth.

Pengarah Urusan Malik Streams Corporation, Datuk Abdul Malik Dasthigeer yang mendapat hak mengedar filem tersebut di Malaysia berkata, antara faktor utama dia berminat dengan VIP2 kerana penampilan Kajol dalam filem tersebut.

“VIP2 merupakan sekuel daripada filem pertama yang disiarkan pada 2014. Filem tersebut mendapat sambutan hangat dan saya yakin VIP2 akan diterima di sini.

“Saya tahu orang Malaysia suka Kajol dan pasti nak menonton lakonannya lagi selepas Dilwale. Lagipun filem ini diarah oleh anak Rajinikanth yang merupakan kenalan saya,” katanya.

IKLAN

Sebelum ini, kunjungan Kajol buat pertama kalinya di Malaysia sempena pelancaran saluran baru Astro, Astro Box Office (ABO) BollyOne HD (saluran 251) pada tahun 2014 yang telah membuatkan semua orang jadi teruja! Termasuklah selebriti Malaysia sendiri.

Sumber Utusan Malaysia

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry