Miley Cyrus sememangnya masih diselubungi kisah-kisah silam buruk dalam hidup hingga dirinya menunjukkan tingkah laku yang berbeza dari biasanya. Mulai dari memotong rambut, tampil telanjang di depan publik, hingga menulis lagu tentang patah hati.

Namun kini, Miley Cyrus telah kembali ke pangkal jalan. Lagu “Malibu” menjadi bukti bahawa hgadis yang dilahirkan pada tahun 1992 itu memutuskan untuk bangkit dari hidupnya yang terperuk lama. Aura ‘gadis baik’ yang bertahun-tahun melekat dalam dirinya pun perlahan kembali.

https://www.instagram.com/p/BXO1MB_h76F/?hl=en&taken-by=mileycyrus

Namun, apa yang terlihat dalam foto di Instagram Miley Cyrus seolah-olah menunjukkan dia masih seperti dahulu. Dalam foto yang di muat naik baru-baru ini, Miley Cyrus terlihat berbaring di atas tempat tidur bersama tiga ekor anjing.

Selimut putih menutup sebahagian tubuhnya seolah-olah dia tidak berbaju. Miley Cyrus berkongsi foto itu sambil mengangkat tangannya ke atas hingga sebahagian payudaranya terlihat. Simbol bunga menutup bahagian sulitnya.

https://www.instagram.com/p/BW_9-ishPjk/?hl=en&taken-by=mileycyrus

IKLAN

Foto tersebut tentu mengingatkan pengikutnya pada beberapa gambar yang serupa dimuatnaik Miley Cyrus ketika zaman kelamnya dahulu.

Sumber DailyMail