Isteri Aliff Aziz, Bella Astillah, 23, pasti antara wanita yang paling terkesan dalam kes suaminya ditangkap bersama Afifah Nasir di Pusat Karaoke.

Keadaan Bella yang kini masih dalam pantang membuatkan ramai yang risau dengan keadaannya. Menerusi Instagramnya, ramai di antara pengikutnya memberi nasihat dan kata-kata semangat kepada Bella agar lebih menjaga kesihatan lebih-lebih lagi dia baru sahaja melahirkan anak.

Memang tidak boleh dinafikan kesihatan ibu selepas bersalin tetap wajib dijaga. Penat jerih mengandung selama 9-10 bulan. Lepas tu berhempas pulas pulak untuk melahirkan anak. Tak sempat nak berehat kena pulak jaga anak kecil. Besar sangat pengorbanan seorang ibu. Aliff Aziz sebagai suamiperlu pastikan betul-betul menjaga dan alert jka berlaku perkara yang abnormal pada ibu yang baru lepas bersalin.

IKLAN

Bella akui dia emosinya agak tidak stabil dalam melalui saat-saat duka ini namun dia harapkan pengikut-pengikutnya supaya tidak marah padanya dan berjanji akan menjaga kesihatan dengan baik.

Terima kasih atas nasihat yang diberikan tak kira melalui DM, Comments, Whatsapp mahupun thru phone call. Maaf ada yang bella tak reply ataupun terlepas pandang. Sebab bella busy dengan Ayden. Apapun yang baik kita jadikan teladan dan yang buruk kita jadikan sempadan.

P/s: okayy bella jaga pantang elok2 ya! Jangan marah sy bahh!

Kontroversi penyanyi kelahiran Singapura, Aliff Aziz, 26, tercetus apabila dia ditahan pihak polis pada petang hari Jumaat lalu kerana didakwa telah mengasari isterinya. Walaubagaimanapun kes ini sudah diselesaikan selepas Aliff membuat permohonan maaf secara terbuka pada isterinya.

Sumber Instagram Bella Astillah

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry