Semalam , Persatuan Seniman telah membuat satu laporan di Balai Polis Taman Melawati terhadap seorang artis dari Singapura yang didakwa mengeluarkan kata -kata kesat dan berbaur ugutan terhadap Zed Zaidi yang juga Presiden persatuan berkenaan.

Artis Singapura yang dimaksudkan adalah Nick Mikhail. Terdahulu, Nick Mikhail pernah menyertai Seniman pada 2013 dan sudah 17 tahun berkecimpung dalam industri hiburan di Singapura.

” Zed Zaidi mau cari Aliff Aziz..wow..”

Nick Mikhail dikatakan tidak berpuas hati dengan cara Zed Zaidi memberi nasihat mengenai isu rumah tangga Aliff Aziz yang dikatakan seolah – olah tidak menggunakan saluran yang betul.

IKLAN

“Itu ayat selalu digunakan samseng dan sebagai rakyat Singapura saya rasa saya bertanggungjawab untuk menegur dengan cara yang sama,”

Nick Mikhail berkata demikian dalam satu lagi rakaman video yang dimuatnaik ke laman Facebook miliknya. Pergaduhan antara dua pihak ini dikatakan bermula apabila Zed Zaidi telah memberi peringatan keras kepada Aliff Aziz supaya tidak menimbulkan lagi masalah pada masa akan datang.

Sebelum ini, Nick Mikhail telah memuat naik beberapa video mengenai komen beliau yang berkaitan dengan insiden pergaduhan antara Aliff Aziz dan isterinya, Bella Astillah. Kontroversi ini menggemparkan industri hiburan tanah air kerana turut membabitkan pelakon baru, Afifah Nasir.

Sumber MStar Online

Gambar Dan Video Facebook Nick Mikhail 

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

IKLAN