Cara Jimat Mahu Jumpa Shane Filan Ogos Ini Dengan Traveloka

4

Penyanyi Shane Filan akan kembali menghibur para penggemarnya di Indonesia, dalam konsert yang bertajuk ‘LOVE ALWAYS TOUR 2017’, di Trans Studio Bandung, Jawa Barat, 19 Ogos 2017 yang dianjurakan oleh Full Color Entertainment.

Apalagi, ini adalah kali pertama Shane Filan mengadakan konsert di Kota Bandung dan berlangsung di salah satu ‘indoor theme park’ terbesar, yang berada di Kota Bandung dan ia akan mempromosikan album terbarunya yang berjudul ‘LOVE ALWAYS’.

Nak Terbang Jimat Ke Bandung Bertemu Sean Filan

Berita baik buat yang mahu ke Bandung dalam waktu terdekat. Traveloka, syarikat pelancongan dalam talian terkemuka di Asia Tenggara, dengan kerjasama syarikat penerbangan Malaysia Airlines, menawarkan diskaun eksklusif sehingga 30 peratus untuk penerbangan antara negara-negara ASEAN.

IKLAN

Sepanjang bulan Ogos, pelanggan yang menempah penerbangan Malaysia Airlines melalui Traveloka akan menerima sehingga 15 peratus untuk terbang dengan kelas ekonomi dan diskaun sehingga 30 peratus untuk terbang dengan kelas perniagaan bagi penerbangan di seluruh Asia Tenggara.

IKLAN

Pengurus Negara Traveloka Malaysia dan Singapura, Halif Hamzah, berkata “rakyat Malaysia sudah menjadi antara rakyat yang paling kerap mengembara, dan dijangka ramai yang akan mengambil kesempatan pada hujung minggu yang panjang pada akhir Ogos untuk melancong.

Tunggu apa lagi! Boleh segera buat tempahan.

Tempoh perjalanan ini bermula dari dari 1 Ogos hingga 30 Semptember. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai promosi penerbangan eksklusif Traveloka dengan Malaysia Airlines, sila layari dengak klik pautan ini – traveloka

Sumber Tribunews