Menangi Tiket Filem Dan Barang Eksklusif Filem Disney Pixar’s “Cars 3”

2

Cars 3 merupakan filem siri ketiga dari filem animasi Cars. Filem ini merupakan arahan sutradara Brian Fee, manakala produsernya bernama Kevin Reher, Polly Johnsen, dan Denise Ream.

Jackson Storm (alih suara oleh Armie Hammer) dan Lightning McQueen (alih suara oleh Owen Wilson). ©2017 Disney•Pixar. Semua Hak Cipta Terpelihara.

Filem “Cars3” ini akan dibintangi oleh Owen Wilson, Larry the Cable Guy, Bonnie Hunt, Cheech Marin. Syarikat produksi Walt Disney Pictures akan bekerjasama dengan Pixar Animation Studios yang merancang akan merilis filem ini pada 24 Ogos 2017 di Malaysia.

Sinopsis Film Cars 3 (2017)

Filem “Cars 3” akan menceritakan Lightning McQueen yang akan hadir kembali untuk membuktikan kepada semua generasi baru bahawa dirinya masih menjadi pelumba kereta terbaik sepanjang masa.

Namun dia akan mempunyai pesaing baru super cepat dari generasi baru, legendaris Lightning McQueen (Owen Wilson) tiba-tiba terdorong keluar dari perlumbaan yang digemari.

CARS 3 – (Pictured) Lightning McQueen. ©2016 Disney•Pixar. All Rights Reserved.

Dia berusaha untuk masuk kembali kedalam arena perlumbaan, Lightnig McQueen memerlukan bantuan dari seorang jurutera muda dan semua rencananya untuk menang dan terinspirasi dari aksi hebat Hudson Hornet. Nak tahu kesudahannya? Kena lah tonton sendiri.

Berita baik buat pembaca setia Hangat, kami dengan sukacitanya ingin mencari 10 orang pembaca bertuah untuk menerima tiket filem istimewa tayangan pratonton filem ini. Tayangan Pratonton filem ini hanya boleh ditonton pada 23 Ogos 2017 di TGV Sunway Pyramid pada jam 9 malam. Menarik bukan?

IKLAN
Barangan eksklusif Car 3

Bukan itu sahaja, pembaca bertuah juga bakal menerima barangan eksklusif seperti Buku Nota, Payung Istimewa, Penghadang cahaya kereta, Tshirt Polu serta pelbagai lagi kepada anda semua. Nak menang? Ini yang patut anda lakukan. Jawab soalan berikut.

Syarat Penyertaan

  • Like Facebook murai.my, follow Instagram @hangatdotcom dan twitter @hangatdotcom
  • Kongsikan artikel ini di Facebook dan tag nama rakan yang anda akan bawa menonton bersama.
  • Anda dikehendaki mengisi butir-butir diri anda dan menjawab soalan bersama slogan kreatif di bawah.
  • Sertakan sekali maklumat peribadi seperti nama penuh (seperti dalam kad pengenalan), Nombor IC, Alamat Rumah, Emel dan Nombor Telefon Bimbit.
  • Peraduan ini hanya sah dari sekarang hingga 25 Ogos  2017.
  • Seorang hanya boleh menghantar satu penyertaan.
  • Keputusan hakim adalah muktamad.
  • Pemenang dikehendaki datang menuntut tiket filem tayangan pratonton filem di TGV, Sunway Pyramid, bermula jam 8.30 malam.
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry