Rasanya ramai yang sudah mengenali pelakon komedi Noorkhiriah yang cukup kelakar kalau berlakon drama. Perubahan ketara pada wajah pelakon ini semakin cerah dan tidak kusam menarik perhatian pengikutnya di laman Instagram dan Facebook.

Ramai netizen yang memuji penampilan Noorkhiriah yang semakin cantik walaupun sudah mencecah usia 41 tahun. Masalah blackhead adalah satu masalah yang menjadi perkara paling yang tak disukai oleh semua orang. Terpanggil untuk berkongsi tips kecantikan, Noorkhiriah berkongsi tips bagaimana menghilangkan blackhead dengan menggunakan bahan yang mudah didapati di rumah sahaja.

Jom tengok tips yang dikongsi oleh Noorkhiriah:

IKLAN

Video yang berdurasi beberapa minit itu membuatkan rata-rata netizen terhibur dengan loghatnya bercakap dalam video.

Mengenai perkembangan terbarunya, Noorkhiriah kini sibuk menjalani rakaman program masakan Kecoh Dapur musim kedua bersama teman baiknya, Ieda Moin sebagai pengacara.

View this post on Instagram

#petuajimatgilebaqhang…tudia..setongkol bawak keluar..boleh gak wat kat suami..mengeratkan lagi..harini di sebabkan dah siap tapi tak jadi keluar sebab masalah teknikal maka saya dengan rajinnya nak share petua lagi..benda yang semua orang ada kat rumah..dan kebagusannya pun dah terbukti..tak caye gi google..iaitu guna airbatu je weh..sayang nak wang airbatu tu wat le air..kihkihkih..ada 1/2 orang dia wat buh dalam tuala tapi saya rasa kurang best..saya wat setongkol camtu..cubalah..jangan tanya lelebih sebab saya tau takat tu je..cuba taw..rasa sendiri..belakang tulak #jusbidandara ..supplement untuk dalaman wanita..bagus uols👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻klik #feedbackjusbidandara yeerr…cuba taw airbatu ni…

A post shared by Noorkhiriah Ahmad Shapie (@khiriah17) on

Sumber Instagram Noorkhiriah

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

IKLAN