Semalam, Ahad penyanyi Nita Malaysian Idol atau kini dikenali sebagai Nita Hamzah telah selamat bertunang dengan jejaka piihannya,Mohd Fareez Shamsul Bahari, 29 .

Pasangan ini telah selamat bertunang di rumah keluarga Nita dengan dihadiri ahli keluarga serta teman rapat. Turut kelihatan adalah penyanyi dan juga pelakon, Sasha Saidin yang turut menyatakan rasa gembira melalui beberapa keping gambar yang telah dimuat naik di akaun Instagram beliau.

Malah Nita turut membuat ‘live update’ majlis pertunangannya di Facebook (FB) dan melahirkan rasa syukur kerana segalanya berjalan dengan lancar

IKLAN

Syukur Alhamdulillah 😍

Posted by Nita Hamzah on Sunday, August 13, 2017

“Alhamdulillah, semuanya telah selesai. Saya pun dah disarungkan cincin. Terima kasih kepada semua yang terlibat. Saya harapkan doa yang terbaik dari anda semua”

Sejurus selesai saja majlis pertunangan mereka, kedua – dua pasangan ini telah menukar status mereka di Facebook kepada ‘got engaged ‘ 

Sebelum ini Nita dikhabarkan mahu melangsungkan perkahwinannya dengan segera. Baguslah kalau begitu.  Tahniah buat Nita dan Fareez!

IKLAN

Sumber Instagram Nita Hamzah Shasha Saidin 

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry