“Saya Terkilan”- Syafiq Farhain Minta Maaf Pada Ayahnya, Saleem

15

Minggu ini nama penyanyi baru, Syafiq Farhain disebut-sebut oleh peminat gara-gara insiden perselisihan faham antara beliau dan ayahnya, Saleem.

Sebelum ini Salem telah memberi kenyataan di sebuah rancangan televisyen swasta mengenai larangan beliau terhadap penyanyi Syafiq Farhain untuk mengaitkan nama dan menyanyikan lagu beliau. Larangan ini timbul apabila anak beranak ini mempunyai perselisihan faham suatu ketika dahulu hingga menyebabkan Salem terguris hati.

” Saya minta maaf banyak-banyak dan bukan niat saya untuk memperkecilkan hati mana – mana pihak..”

Terkini, melalui wawancara Syafiq Farhain dan sebuah akhbar, penyanyi ini memohon maaf secara terbuka buat pihak pengurusan dan ayahnya sendiri Salem jika beliau terlepas pandang secara sedar atau tidak sedar mengenai isu lagu dan nama penyanyi lagenda berkenaan. Malah Syafiq turut menambah beliau sedikit kecil hati dengan kenyataan yang dikeluarkan oleh Salem, walhal Syafiq Farhain merupakan darah dagingnya sendiri.

Semoga kemelut di antara anak-beranak ini dapat diselesaikan sebaiknya bak kata pepatah, air dicincang tidak akan putus.

IKLAN
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry