Lazimnya, kita selalu melihat perempuan-perempuan di luar sana sentiasa cuba untuk menampilkan diri mereka untuk kelihatan cantik dan menarik.

Berbeza pula dengan remaja lelaki ini apabila beliau sering kali mencuri perhatian sesiapa sahaja dengan fesyen yang digayakannya.

Bagi Hafreez Amminuddin atau lebih dikenali sebagai Freeze, fesyen beliau yang sentiasa lain dari yang lain ini akan sentiasa menjadi tumpuan dan beliau sudah lali dengannya. Pelik tapi benar, tapi inilah dirinya yang sebenar.

Baik berjumpa rakan – rakan mahupun menghadiri mana-mana acara, bagi Freeze beliau bukanlah menjadi mangsa fesyen tetapi lebih kepada menjadi seseorang yang unik dan menarik. Menurut beliau, kebanyakan bajunya bukanlah dibeli di butik mahal sebaliknya yang mana menarik minatnya, disitulah beliau akan dapatkannya.

IKLAN

Walaupun sesetengah pihak menganggap fesyen Freeze pelik, namun disebalik pelik dan unik inilah beliau berjaya menambat hati beberapa jenama terkenal sebagai ‘influencer’. Antaranya adalah Cornetto, Marvis dan banyak lagi. Malah Freeze turut bekerjasama dengan designer dalam dan luar negara

Bukan sahaja gambar malah beberapa video beliau turut tular di media sosial.

View this post on Instagram

💪🏼

A post shared by Hafreez Amminuddin (@freezforshort) on

Sehingga kini, Freeze mempunyai 48.7 ribu pengikut di Instagram. Jadi apa pendapat anda mengenai Freeze? Unik kan?

Sumber Instagram Freeze

IKLAN
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry