Semalam isteri kepada penyanyi Hafiz Hamidun, Joy Revfa telah memuat naik satu status beserta gambar frasa ayat yang seolah-olah sedikit sebanyak memberi petunjuk mengenai status rumah tangga beliau.

“Seorang isteri tetap akan bersama suami tak kisah lah suami ada masalah kewangan, masalah layanan/batin mahupun apa segala jenis masalah, seorang isteri sanggup berkorban & harungi bersama. Namun mengapa kelemahan yang ada pada lelaki itu tidak mahu diakui malahan menjadikan isterinya itu teraniaya dalam segala hal..?”

Sejurus sahaja usahawan dan pemilik produk kosmetik Merve ini memuat naik gambar berkenaan, suami beliau turut memuat naik satu gambar yang meminta para peminat memberinya sedikit lagi masa dan meminta mereka untuk bersabar.

Malah menerusi gambar yang sama, Hafiz Hamidun turut membalas komen peminatnya dengan berkata,

IKLAN

” Dia bukan tak tahu cerita sebenar tapi cuba berselindung disebalik karangan acah – acah suci diri, tetapi sebenarnya tak ada point yang valid..”

Walaubagaimanapun, hari ini Hafiz Hamidun dilihat telah memadam gambar dan status tersebut dari akaun Instagram beliau setelah mendapat komen balas dari Joy Revfa sendiri

Kedua-dua individu ini menjadi tumpuan minggu ini apabila rumahtangga mereka yang dibina 3 bulan lalu dikatakan sedang bergolak.

Apapun sama – sama kita beri ruang dan nantikan jawapan dari pihak Hafiz Hamidun dan Joy Revfa 

Sumber Instagram Hafiz Hamidun Joy Revfa 

IKLAN
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry