Lagi cerita mengenai spekulasi rumahtangga Hafiz Hamidun dan isterinya, Joy Revfa. Hafiz Hamidun dikatakan telah memadam gambar beliau yang meminta peminat untuj bersabar dan tunggu pengumumannya. Gambar tersebut dipadam setelah Joy Revfa dikatakan telah membalas komen Hafiz Hamidun yang mendakwa beliau berlagak suci di sebalik status beliau di instagram.

Terkini menerusi akaun Facebook Dyana Sofia yang juga kakak sulung Joy, beliau terpaksa menceritakan hal yang sebenar kepada masyarakat diluar sana kerana tidak tahan melihat adiknya dihentam oleh mereka yang tidak mengetahui perkara yang sebenar.

” Duduk sebumbung pun enam hari je, korang rasa sempat ke dorang berdua ni nak bergaduh?”

Walaubagaimanapun status ini sudah tidak kelihatan di Facebook beliau yang dipercayai sudah dipadam. Terdahulu Dyana pernah menulis status tentang rumahtangga yang dipercayai merujuk kepada adik iparnya itu.

IKLAN

Manakala Joy yang juga kakak ipar kepada invididu berwajah seiras Dato Siti Nurhaliza dan Neelofa ini pernah meminta orang ramai mengabaikan kenyataan kakaknya dan menunggu kenyataan rasmi dari Hafiz Hamidun.

Tetapi sehingga kini Joy Revfa masih lagi dilihat mengeluarkan beberapa status yang menimbulkan spekulasi dan tanda tanya dari peminat.

Sumber Dyana Sofia 

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry