Sebelum ini, Bintang Paling Popular 2016, Fattah Amin hangat diperkatakan sedang bercinta dengan pelakon cantik, Fazura.

https://www.instagram.com/p/BX-JE-6jWpo/?hl=en&taken-by=fattzura.fever

Namun kedua- duanya memberitahu kepada media dan peminat bahawa mereka hanya berkawan rapat dek kerana sedang menjalani penggambaran drama bersama.

https://www.instagram.com/p/BX-I8BWjtCM/?hl=en&taken-by=fattzura.fever

Semalam, ketika di Kuala Lumpur Fashion Week 2017 ( KLFW2017) , pasangan yang dikenali oleh peminat mereka sebagai Fattzura mengejutkan para peminat dan juga tetamu di majlis berkenaan apabila Fattah dilihat menghadiahkan sebuah jambangan bunga kepada Fazura ketika beliau bar selesai menggayakan rekaan jenamanya.

https://www.youtube.com/watch?v=vydSZdknFAc

Lantaran itu, rata-rata mereka yang hadir telah bersorak dengan apa yang dilakukan oleh Fattah. Menurut Fazura ketika ditanya mengenai jambangan bunga berkenaan,

IKLAN

“Saya still terkejut sebenarnya, macam masih in character dan susah sikit hendak ‘move on’. Rasanya memang susah nak move on..”

Jika benar pasangan ini bercinta, baguslah kerana kedua-dua sama sepadan. Apapun semoga Fattah dan Fazura terus sukses dengan kerjaya anda!

Sumber Boss Babe 

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry