Siti Nurhaliza bukan hanya penyanyi memiliki wajah yang anggun dan jelita, tetapi wanita bersuara indah ini juga isteri yang sangat menyayangi suaminya, Datuk K. Pejam celik, tak terasa pasangan suami isteri ini sudah bernikah selama 11 tahun.

Salah satu foto Siti,  dia meluahkan rasa syukur dan berterima kasih kepada peminat yang sentiasa mendoakan baik buat dirinya dan keluarga.

Alhamdullillah.. 11 Tahun yang saya syukuri .. Semoga Allah SWT melimpahkan lagi Rahmat,Keimanan yang teguh,kasih sayang yang semakin mendalam ,Rezeki yang halal ,Keberkatan usia, Kesihatan yg yang baik serta di kelilingi insan insan yang sama sama membawa ke jannah … Kasih sayang kami kerana Allah SWT.. Terima kasih di atas ucapan & doa yg baik tak putus2 dari peminat tersayang juga rakan & taulan .. Hanya Allah sahaja yang membalasnya.. Fii Aamanillah.. jazakallahu khairan

Siti dinikahi oleh Datuk Khalid pada 21 Ogos 2006 setelah mengumumkan kepada media beberapa hari sebelum ia dilangsungkan. Tak terasa kini mereka sudah bersama selama 11 tahun.

Sebagai ucapan rasa syukur, Siti memuatnaik fotonya bersama suami serta mendoakan hal-hal yang baik bagi kebehagiaan rumah tangganya.

IKLAN

Datuk K pun pun boleh tahan romantis. Dia memberikan sejambang bunga cantik kepada isterinya yang kemudian membuat hashtag #11TahunBersama di Instagram untuk merayakan hari jadi mereka.

Sumber IG Siti Nurhaliza

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry