Baru-baru ini sebuah portal swasta telah menulis sebuah artikel mengenas bekas personaliti tv yang juga kini bergelar usahawan terkenal, Datin Norjuma Habib Mohamed.

Namun portal tersebut dilihat sudah pun memadam artikel berkenaan yang tidak ketahui sebabnya. Di dalam artikel tersebut telah mendakwa bahawa Datin Norjuma telah menampar seorang bekas pekerja nya.

Pengakuan ini telah didedahkan oleh seorang lelaki yang dikenali sebagai Mohd Afiq di akaun Facebook peribadinya.

Dimana beliau dikatakan mempunyai bukti insiden tersebut dan menyuruh kenalan dan para media untuk melihat bukti yang didedahkannya di Instagram @soorahayas.

IKLAN

Namun setelah melihat pada akaun tersebut, masih tiada sebarang video yang seperti diperkatakan dan hanya terdapat beberapa status beserta gambar yang seolah-olah mendedahkan perangai sebenar Datin Norjuma.

https://www.instagram.com/p/BXw-Db_jiM5/?taken-by=soorayahas

Menurut beberapa orang pengguna di Instagram, mereka mendakwa akaun tersebut sengaja dibuat untuk menjatuhkan reputasi Datin Norjuma dan perniagaan yang diusahakannya.

Sejauh mana kebenaran ini, sama-samalah kita tunggu video yang dijanjikan tersebut dan penjelasan sebenar dari Datin Norjuma yang khabarnya akan membuat kenyataan mengenai insiden ini.

Sumber Instagram Soorayahas 

Facebook Mohd Afiq 

IKLAN
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry