” Saya sedang buat revision untuk menjadi seorang wartawan terutamanya wartawan jenayah. Ya, memang bukan mudah. Banyak input yang bermanfaat yang saya dapat belajar daripada Youtube. Kalau ada sebarang   kritikan atau komen saya akan baiki dari semasa ke semasa..”

Ujar pelakon Tania Nadira Hudson atau lebih dikenali sebagai Tania Hudson yang kini bergelar wartawan. Namun anda jangan salah sangka pula, kerjaya wartawan ini sebenarnya bagi menjayakan watak seorang wartawan penyiaran jenayah untuk filem sekuel kedua Abang Long Fadil 2.

IKLAN

Tania di dalam filem ini akan memegang watak Yana dimana beliau juga merupakan satu-satunya pelakon wanita dalam filem Abang Long Fadil 2 yang akan mula ditayangkan pada 24 Ogos ini.

Menurut adik kepada pelakon dan model Natasha Hudson, beliau tidak sabar untuk menantikan penerimaan penonon untuk filem sulungnya ini selepas hampir dua tahun tidak berlakon.

Untuk anda yang ingin menonton filem Abang Long Fadil 2 yang dibintangi bintangi oleh Zizan Razak, Achey, Syamsul Yusof, Datuk AC Mizal, Wak Doyok dan Shuib, jangan lupa untuk dapatkan tiket di pawagam berhampiran anda bermula pada 24 Ogos ini.

Sumber Instagram Tania Hudson