Tahniah! Diana Rafar Selamat Melahirkan Cahaya Mata Kedua

Mesti Baca

Semalam, ( 22 Ogos) , penyanyi dan pelakon Diana Rafar selamat melahirkan cahaya mata kedua beliau bersama pelakon popular, Zamarul Hisham.

Kegembiraan pasangan ini telah dikongsi oleh Zamarul Hisham melalui akaun Instagram nya, dengan memberitahu isterinya telah selamat melahirkan anak mereka pada jam 4.30 petang.

” Syukur Alhamdulillah… YA ALLAH terima kasih ALLAH atas rezeki besar yang kau berikan kepada kami…. terima kasih sahabat atas doa anda…. Diana selamat melahirkan baby girl… pukul 4.30 ptg tadi.Syukur Alhamdulillah.”

Bayi yang diberi nama Kayla Reysha Zamarul itu dilahirkan secara normal dengan berat 3.4 kilogram di Hospital Pakar DEMC, Shah Alam.

Sebelum ini, Zamarul dan Diana mempunyai seorang anak lelaki, Kashfi Haikal yang kini berusia tujuh tahun manakala Zamarul turut mempunyai dua lagi anak lelaki hasil perkahwinan beliau bersama bekas isteri terdahulu.

Tahniah diucapkan buat Zamarul Hisyam dan Diana Rafar

Sumber Instagram Zamarul Hisyam 

Terkini

Selain Neelofa, Perkahwinan Ini Juga Dikatakan Membelanjakan Jumlah Wang Yang Besar Di Hari Bahagia Mereka

Di Malaysia, perayaan perkahwinan kadangkala berlangsung selama beberapa hari. Sesetengah selebriti akan mengadakan majlis sambutan yang berbeza untuk keluarga,...

Artikel Berkaitan