Usai sahaja Hafiz Hamidun membuat sidang media semalam, Joy Revfa turut membalas kenyataan beliau berkenaan isu rumah tangga mereka yang sedang bergolak.

Masih lagi di dalam status yang tidak ketahui sah atau tidak menjadi isteri kepada penyanyi berkenaan, Joy atau nama sebenarnya Siti Arifah Amin berkata kepada media hari ini ,beliau akan tunjukkan segala bukti yang berkaitan pada hari perbicaraan nanti dan menyerahkan keputusan segala-galanya kepada mahkamah.

“Saya kecewa apabila dokumen yang dibawa bertemu pihak media semalam dipertikaikan. Buat masa ini peguam menasihati saya supaya tidak memberikan sebarang komen kerana prosiding belum selesai. Saya tak nak timbul isu lain pula seperti kerja kotor dan penyebaran fitnah”

Dalam masa yang sama, terdapat pula tuduhan yang mengatakan ini hanyalah strategi beliau untuk melariskan perniagaan. Berang dengan tuduhan tersebut, Joy membalas;

“Cukuplah! Berhenti berkata yang bukan-bukan. Ini hal perkahwinan dan membabitkan maruah saya. Ia tidak ada kaitan dengan pemasaran perniagaan atau sengaja mencetus sensasi. Tunggu saja 14 September nanti. Saya akan dedahkan segala bukti dan maklumat yang ada. Di mahkamah nanti saya akan cerita lebih lanjut,”

IKLAN

Semalam, menerusi sidang media yang dibuat Hafiz, penyanyi berkenaan turut menyatakan ‘Dia bukan isteri saya’ ketika diajukan soalan mengenai keadaan Joy Revfa yang terkini.

Apapun, diharap pada 14 September ini kedua- duanya mendapat keputusan yang sama adil dan didoakan yang terbaik buat mereka.

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry