Beberapa bulan yang lepas ura – ura mengatakan pelakon cantik Zainurul Razia binti Mohd Zainuddin atau lebih dikenali sebagai Zara Zya bakal berhenti berlakon. Namun telahan tersebut tidak benar kerana Zara Zya bukanlah berhenti berlakon sebaliknya mengambil keputusan untuk berehat seketika.

Keputusan ini dibuat kerana Zara Zya baru sahaja selesai menjalani pembedahan membuang ketumbuhan kelenjar di bahagian tepi pipinya. Menurut pelakon yang popular menerusi drama Love You Mr.Arrogant ini, beliau mengambil keputusan untuk membuang ketumbuhan tersebut kerana ia boleh mengakibatkan kanser.

Kini, pelakon yang berasal dari Lenggong, Perak ini selamat menjalani pembedahan dan sedang berehat sebelum menyambung penggambaran pada bulan hadapan.

Dikenali sebagai seorang individu yang cukup lincah dan aktif, walaupun baru sahaja menjalani pembedahan, beliau tetap meneruskan aktiviti seharian yang kini dikhabarkan sedang mengusahakan pernigaan makanan harian yang dibuat khas untuk mereka yang ingin merasa air tangan Zara Zya.

IKLAN

Kepada Zara Zya, selamat kembali ke industi hiburan dan semoga terus sukses!

Sumber Instagram Zara Zya Zarazyacooks 

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry