Masih lagi mengenai kontroversi perkahwinan penyanyi, Hafiz Hamidun dan Joy Revfa. Terkini menerusi sebuah status di Instagram Joy Revfa, beliau telah mendedahkan beberapa perkara sebenar mengenai hubungan mereka dan turut meluahkan rasa sedih beliau mengenai tuduhan yang mengatakan beliau adalah pelacur dan anak haram.

” Tolong hentikan hinaan dan cacian anda terhadap saya bahawa saya masih lagi isteri orang apabila berkahwin dengan dia…Kepada yang menghina saya pelacur dan anak saya adalah anak haram itu, saya maafkan… dan saya doakan anda semua mendapat keluarga Sakinah, Mawaddah dan Warahmah seperti apa yang selalu saya impikan..”

Di dalam status yang sama, Joy turut mendedahkan Hafiz Hamidun adalah individu yang memulakan kontroversi ini.

Joy turut memberitahu bahawa perkahwinan mereka sah menerusi perkongsian keratan sebuah akhbar hari ini .

IKLAN

“Syukur alhamdulilah.. Sembah syukur kpd Allah SWT.. Terima kasih Tuan Pengarah Jabatan Agama Islam Selangor (JAIS), Datuk Haris Kasim. Ternyata NIKAH ini adalah sah dan saya telah diabaikan dan digantung tanpa tali sejak 23 Mei 2017 yg lalu..Selama ini saya bertahan.. Saya tak salahkan keluarga kerana wajar keluarga saya bersuara dan turut campur tangan kerana hanya mereka melihat penderitaan dan mendengar tangisan saya selama ini..”

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry