Kecoh sebentar apabila keluarga selebriti terkenal, Hanis Zalikha dan suami, Hairul Azreen serta anak mereka Yusuf Iskandar memuat naik gambar dan video mereka bercuti di kepulauan Maldives dan tular di media sosial.

Rata – rata daripada netizen tahu, Maldives merupakan sebuah pulau peranginan yang terkenal. Namun bukanlah itu yang diperkatakan oleh netizen kerana apa yang menarik perhatian adalah mengenai villa mewah yang mereka menginap sepanjang berada disana, Soneva Jani.

Adalah menjadi lumrah untuk peminat yang menyaksikan gambar yang dimuat naik selebriti mereka dan menyiasat setiap aktiviti yang dilakukan .

View this post on Instagram

Touchdown

A post shared by Yusuf Iskandar Hairul Azreen (@theyusufiskandar) on

IKLAN

Bermula daripada mendarat di atas laut menaiki kapal terbang khas, keluarga selebriti ini turut menunjukkan setiap pelosok ruang yang ada di villa tersebut. Sangat cantik!

Walaupun Hanis mahupun Hairul tidak mendedahkan kos penginapan disana, peminat mereka terlebih dahulu menjalankan penyiasatan dan mendapati harga satu malam di sana mencecah RM10,000 ke atas .

Malah kami di Hangat turut membuat penilaian harga melalui sebuah portal dan paling mengejutkan ianya mencecah RM100,000 ke atas.

IKLAN

Bagi pasangan selebriti ini, bercuti di pulau – pulau yang cantik bukanlah satu perkara baru buat mereka dan tidak mustahil jika percutian mereka ini turut ditaja kerana keluarga ini mempunyai pengaruhnya tersendiri. Bertuah keluarga ini ya…

Sumber Instagram Hanis Zalikha