” Kami mahukan tokti! ”

” Kenapa Siti Nurhaliza takde ? ”

” Dimanakah Tokti? “

Begitulah keluhan peminat – peminat penyanyi kesayangan ramai itu apabila rata –ratanya memberi komen yang mengecewakan kerana ketiadaan budanita itu ketika persembahan penutup Sukan SEA 2017 baru – baru ini

Malah suasana di stadium secara tiba – tiba suram tatkala lagu Cindai milik penyanyi berkenaan dinyanyikan oleh Siti Nordiana.

IKLAN

Namun begitu kekecewaan tersebut hanyalah sementara kerana Siti Nordiana atau lebih mesra disapa Nana berjaya menyanyikan lagu Datuk Siti Nurhaliza dengan baik sekali.

Walaupun Siti Nordiana memohon maaf kerana menyanyikan lagu penyanyi berkenaan, rata – rata peminat kedua – dua Siti ini mengucapkan tahniah kepada Nana atas persembahan yang cukup memukau.

Dimanakah Siti Nurhaliza?

Sepatutnya majlis yang gilang – gemilang ini penyanyi lagenda ini akan dijemput bagi membuat persembahan sebaris dengan nama – nama Datuk Sheila Majid, Datuk David Arumugam, Datuk Zainal Abidin, Datuk Jay – Jay , Ella dan ramai lagi.

Adakah penyanyi nombor 1 negara ini sudah digam ekoran kenyataannya mengenai sebuah isu politik baru – baru ini?

Menolak dakwaan tersebut, Datuk Siti  khabarnya tidak dapat memberi komitmen dek kerana terdapat urusan yang tak dapat dielakkan

IKLAN

Diharap peminat diluar sana tidak membuat sebarang spekulasi ya. Syabas diucapkan buat barisan penyanyi yang membuat persembahan penutup Sukan SEA. Meremang bulu roma!

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry