Baru-baru ini di akaun Instagram jutawan kosmetik yang jelita, Nur Sajat berkongsi gambar di mana dia di sebuah pusat pameran kereta mewah. Menerusi video pendek tersebut, Nur Sajat kelihatan mencuba sebuah kereta Lamborghini yang bakal menjadi miliknya.

Sudah menjadi lumrah, akaun Instagram kepunyaan selebriti pasti akan dihujani dengan komen-komen daripada netizen. Ada yang bangga dengan kejayaan dan usaha yang dikecapi oleh Nur Sajat dan ada juga yang iri hati sehinggakan melemparkan kata-kata kesat.

Terdapat satu komen yang dtinggalkan oleh netizen telah mendapat perhatian oleh Nur Sajat sehingga dia membalas komen netizen tersebut.

IKLAN

Netizen tersebut telah meninggalkan komen dengan menegur Nur Sajat supaya tidak perlu untuk menunjuk-nunjuk kemewahan dan sempat mengugut Nur Sajat jika dia tidak berpuas hati dengan tegurab tersebut.

Rentetan daripada komen tersebut, ramai juga netizen membalas kata-kata negatif itu dengan mengatakan, haters tersebut jangan bercakap ikut sedap mulut sahaja. Kalau tak suka jangan habiskan masa menegur panjang berjela di Instagramnya.

Biasalah, kalau dah jadi selebriti ni memang apa sahaja yang dilakukan pasti akan mendapat perhatian daripada netizen. Ada yang suka dan memuji dan ada juga yang mengecam dan menghina. Semoga Nur Sajat tidak pedulikan semua haters yang iri hati ini.

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry