Umum mengetahui mengenai pasangan Hairul Azreen dan Hanis Zalikha bersama anak mereka, Yusuf Iskandar telah bercuti di Sovian Jani, Maldives yang tular kerana penginapan di sana mencecah ratusan ribu ringgit.

Namun apa yang mencuri perhatian setelah keluarga bahagia ini pulang dari bercuti, kucing kesayangan mereka, Bujibu Chempel atau lebih dikenali sebagai Bujibu dikatakan merajuk dengan Yusuf kerana ditinggalkan oleh mereka.

View this post on Instagram

Yelah yelah

A post shared by Bujibu Chempel (@bujibuchempel) on

Aksi yang mencuit hati tersebut telah dimuat naik oleh pasangan itu menerusi akaun rasmi Bujibu yang sehingga kini mencecah hampir 1 juta pengikut di Instagram.

IKLAN
View this post on Instagram

Apeni ngadu-ngadu I busylah

A post shared by Bujibu Chempel (@bujibuchempel) on

Menerusi video susulan yang dimuat naik, Bujibu dikatakan masih merajuk apabila Yusuf seolah-olah mengadu nasib pada Bujibu dan kucing popular itu seperti mengendahkannya. Keluarga ini dikatakan sangat menyayangi Bujibu malah turut menganggap Bujibu sebagai abang kepada Yusuf. 

Rata-rata komen dari peminat mereka mengatakan aksi tersebut sangat menghiburkan dan peminat sentiasa menanti akan video dan gambar terbaru mereka.

Tidak hairanlah Yusuf Iskandar dinobatkan sebagai Si Cilik Meletop dan Bujibu pula tersenarai sebagai kucing yang popular di dunia.

IKLAN
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry