Ada sahaja yang tak betul di mata ‘haters’. Namapun ‘haters’, setiap apa yang dipakai atau dilakukan akan menjadi kebencian di mata mereka. Adakah mereka mahukan perhatian? Reaksi mereka yang tak senang duduk lihat kemewahan orang lain semakin menjadi-jadi, sedangkan mereka boleh memilih untuk unfollow pasangan ini di laman sosial.

Tapi mengapa mereka masih ada lagi di ruangan komen?

View this post on Instagram

NeNo ❤ #nnisterikucintahatiku

A post shared by Nedim Sujak Nazri Aziz (@boss_ned) on

Seperti yang terjadi pada suami kepada Nora Danish, Nedim Nazri yang tak henti-henti dikecam. Baru-baru ini, gambar yang dikongsikan pasangan ini ketika bercuti menjadi buah mulut warga laman sosial. Ini kerana ada segelintir pengikutnya di laman Instagram menyelar tindakan isterinya, Nora Danish kerana berpakaian seksi malah turut mempertikaikan kekayaan Nedim.

https://www.instagram.com/p/BYjKIeVFsoA/?hl=en&taken-by=boss_ned

IKLAN

Namun isu itu sudah berhenti tetapi isu lain pula yang timbul. Mereka mempersoalkan rantai emai yang dipakai oleh Nedim. Namun Nedim sedikit pun tidak terkesan dengan komen-komen negatif dengan membuktikan menerusi foto ini.

Kapsyen ini paling layak untuk ‘haters’ yang tak berputus asa untuk membenci Nedim. Namun Nedim tidak mudah melatah dan kadang-kala dilihat melayan komen-komen yang cuba mencetuskan provokasi.

Sumber IG Nedim

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry