Gara-gara tidak mendapat sambutan yang menggalakkan, kutipan filem Pencuri Hati Mr Cinderella hanya mencecah tidak sampai RM100,000.

Satu khabar yang kurang menggembirakan kerana filem yang dibintangi sendiri oleh Ahmad Idham, Atikah Suhaime, Datuk Eizlan Yusof, Cat Farish dan Hairul Azreen mendapat pujian positif daripada media tempatan.

Bukan itu sahaja, terdapat khabar mengenai sesetengah pihak cuba menghentam dan mengkritik pedas Ahmad Nazri gara -gara poster filem itu dilabelkan sebagai kurang menarik.

” Marketing tak cukup power, tengok poster pun orang tak lalu nak tengok, keluar modal sikit”

Dek kerana tohmahan tersebut, melalui akaun twitternya, Ahmad Idham dikatakan mengamuk dan mengajak ‘haters’ nya bersemuka mengeluarkan pendapat masing-masing.

IKLAN

Sebelum ini, Ahmad Idham pernah mengeluarkan kenyataan dimana beliau optimis dengan pandangan negatif tersebut dan menganggap sesetengah pihak terutamanya generasi muda tidak faham dengan idea yang cuba disampaikan.

Tambah Ahmad Idham lagi, beliau cuba menyingkap kembali fenomena drama popular ini dahulu dengan mengenakan sedikit sentuhan ‘old school’

Buat anda yang terlepas menonton filem ini di pawagam jangan risau kerana anda boleh menonton filem Pencuri Hati Mr Cinderella ini di Astro First bermula hari ini.

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry