Bila bercakap mengenai selebriti antarabangsa boleh dikatakan kebanyakan daripada mereka mempunyai tabiat yang pelik.

Ini termasuklah 6 selebriti ini apabila mereka dilihat tidak memakai seluar dalam. Adakah mereka tidak suka atau sekadar ingin menunjukkan aset yang dimiliki?

IKLAN

1. Heidi Klum

Tidak memakai pakaian dalam bukanlah mustahil bagi Heidi Klum kerana model ini pernah beraksi untuk Victoria Secret. Percubaan yang berani ini sudah sinonim buat beliau

2. Iggy Azalea


Apa yang kami boleh cakap, gambar rapper ini benar – benar mencuri perhatian lensa kamera kerana agak sukar untuk melihat Azalea tampil berpakaian demikian.

3. Paris Hilton

Bila difikirkan semula, mustahil Paris tidak suka memakai pakaian dalam? Atau beliau sekadar ingin berfesyen demi menampakkan cantik di dalam gambar?

4. Lindsay Lohan

Nama Lohan cukup sinonim jika dikaitkan dengan kontroversi dirinya. Terbaru, gambar Lohan ini mencuri perhatian apabila netizen bercakap beliau sengaja memakai sedemikian bagi menimbulkan perbahasan dikalangan peminat

5. Miley Cyrus

Tidak memakai sebarang pakaian dalam bukanlah sesuatu yang baru bagi Miley. Malah video muzik, Wrecking Ball juga pernah menimbulkan kontroversi apabila penyanyi ini hanya berbogel dalam video berkenaan.

6. Kim Kardashian

Hampir setiap apa yang dilakukan oleh selebriti ini akan menarik perhatian ramai. Sama ada memakai gaun, skirt pendek segala – galanya akan mendominasi laman sesawang.

Siapa sangka disebalk wajah mereka yang cantik, ada juga terselit perkara yang pelik ini bukan?

Sumber Boredmoon.com 

IKLAN