Syahrini merupakan selebriti Indonesia yang kerap memuatnaik aktiviti hariannya di media sosial. Wanita yang lebih mesra disapa Princess Syahrini itu juga sering mempamerkan aksi lucu di Instagram bersama dengan teman-temannya.

Baru-baru ini Syahrini kembali membuat video lucu bersama beberapa rakannya. Video itu menyaksikan dirinya menikmati durian bersama dengan teman-temannya.

“Makan Durian Sampai Juliiiinnggg,” tulis pelantun “Sesuatu” itu sebagai keterangan video yang dimuatnaik baru-baru ini.

Dalam video yang diedit menggunakan aplikasi boomerang itu, Syarini tampil dengan pose lucu dengan menjulingkan matanya.

IKLAN

Malangnya, pose lucu Syahrini dalam video tersebut  mendapat kritikan dari netizen kerana Syahrini menikmati durian menggunakan tangan kiri.

Tetapi ada netizen yang mempertahankan tindakan Syahrini dengan memberitahu bahawa gambar ini diambil menggunakan kamera hadapan. Jadi gambarnya seperi ‘effect mirror’ (terbalik). Rata-rata netizen berdebat mengenai isu tangan kiri ini. Banyak betul masa netizen untuk merungkai kes remeh-temeh seumpama ini kan?

Sumber IG Princess Syahrini

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry