Sebelum ini kita ada dengar kenyataan juara Akademi Fantasia musim kelapan iaitu Shahir mengakui dia kini sedang berkawan dengan pelakon cantik Erra Fazira. Jelas penyanyi lagu Kebahagiaan Dalam Perpisahan itu, tidak salah untuk dia berkawan dengan rakan-rakan seperjuangan apatah lagi artis berpengalaman seperti Erra.

Namun bukan Shahir seorang, gosip terbaru di mana jejaka kacak ini juga dikatakan rapat dengan bekas isteri Engku Emran ini. Jejaka yang dikenali sebagai Anwar ini dikatatakan selalu juga meluahkan perasaan dan menceritakan masalah pada Erra.

Ada juga timbul desas-desus yang mengatakan Erra dan Anwar dilihat selalu keluar bersama dan dikatakan sedang rapat.

Menerusi satu gambar terbaru yang dimuatnaik oleh Anwar di Instagramnya, jejaka kacak ini akui bertuah mengenali Erra kerana sudi tumpangkan bahu mendengar masalahnya. Dalam gambar tersebut, kapsyennya bertulis;

IKLAN

Thanks @errafazira sudi tumpangkan bahu mendengar segala yang beban yang ada kat diri ini.Semoga allah merahmati hidupmu di dunia dan akhirat..Be strong dgn apa jua dugaan yang ada..

Nampaknya mereka berdua seperti lebih dari seorang kawan kerana kedua-duanya seperti saling memerlukan untuk berkongsi masalah. Nampak gayanya Erra sendiri pun mengambil berat dengan jejaka ini dan meninggalkan kata-kata semangat di ruangan komen. Untunglah!

Anwar sendiri akui, Erra adalah insan sering memberi sokongan dalam kerjayanya, malah susah dan senang, Erra sentiasa bersamanya, Romantik kan?

murai.my merasakan hubungan Erra dengan Anwar ini tidak lebih sebagai kenalan dan rakan sesama artis atau mungkin antara adik dan kakak. Doa yang baik-baik aja!

Difahamkan jejaka ini merupakan seorang ahli perniagaan produk kesihatan dan menjadikan Erra Fazira sebagai duta produk tersebut. Kalau ada hubungan istimewa pun apa salahnya kerana masing-masing solo.

IKLAN
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry