Menerusi laman instagramnya, pengasas jenama D’Herba telah berkongsi berita gembira bersama pengikutnya di laman sosial nya itu apabila watak beliau bakal dimasukkan ke dalam siri animasi terkenal; Upin dan Ipin.

Sebelum ini, buat mereka yang mengikuti animasi Upin dan Ipin keluaran Les Copaque pasti mengetahui D’Herbs pernah menjadi penaja utama kepada animasi ini setelah difiilemkan dalam satu filem, Upin & Ipin : Jeng Jeng Jeng.

Di dalam perkongsian tersebut, Dato Aliff Syukri turut mengambil kesempatan dengan bertanyakan kepada pengikutnya mengenai watak apakah yang sesuai untuknya.

“saya nak tanya lah dekat korang rasa watak apa yang paling sesuai untuk saya muncul dalam siri upin dan ipin?? hahahha lepas ni peminat saya bukan sahaja dari golongan remaja dan juga orang tua tapi kanak-kanak tak sabar rasanya untuk saya melihat hasil kerja sama antara upin dan ipin dan juga abang Telajak laris..”

Namun berlainan pula jawapan yang dapat dari pengikutnya kerana rata-rata memberi jawapan Dato Aliff sesuai memegang watak Abang Salleh/ Sally yang dikategorikan sebagai seorang remaja yang berperwatakan lembut di dalam animasi Upin dan Ipin

IKLAN

Alahai kasihan Dato Aliff! Bagi kami di Hangat mungkin Dato Aliff boleh realisasikan watak Abang Terlajak Laris sebagai watak baru dalam Upin dan Ipin. Mesti meriah nanti!

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry