Buat anda yang tidak tahu, pelakon cantik Raja Ilya telah menerima tawaran berlakon dari sebuah produksi filem adiwira terkenal, Marvel Studio.

Khabarnya Raja Ilya bakal diberi watak superhero seperti kelaziman filem Marvel sebelum ini. Walaupun masih lagi tidak mendedahkan watak apakah yang bakal diberi namun buat peminat Marvel, 5 watak ini berkemungkinan besar untuk dilakonkan oleh beliau

1. Black Cat

Raja Ilya mungkin berpotensi untuk melakonkan watak Felicia Hardy atau Black cat. Sebelum ini ura – ura mengatakan Black Cat bakal muncul di dalam filem Spiderman Homecoming 2 tetapi di atas perbezaan umur Ilya dan Tom Hardy kemungkinan untuk melihat mereka berlakon bersama agak tipis.

2. Namora

IKLAN

Berkebolehan untuk bernafas di dalam air, berenang dengan laju dan alami proses penuaan dengan lambat adalah salah satu kebolehan yang ada pada watak superhero ini. Nama Raja Ilya juga disebut untuk lakonkan watak Namora, sepupu kepada Namor.

3. Phyla-Vell

Buat anda yang melihat Guardians of the Galaxy, pasti anda akan perasan kewujudan pelbagai watak baru di dalam filem tersebut. Dikatakan salah satu watak tersebut adalah Phyla – Vell yang dicipta selepas kematian watak Captain Marvel. Namun terdapat beberapa spekulasi sama ada Phyla Vell akan diserap dalam Guardians of the Galaxy Vol 3 atau Avengers 4. Membawa Ilya sebagai Phyla-Vell mungkin akan membantu menaikkan ‘seri’ filem ini seperti yang terjadi pada watak Mantis dalam Guardians of the Galaxy Vol 2 .

4. Moonstone

Watak Captain Marvel dilihat antara watak yang bagus untuk Raja Ilya muncul. Namun pada pendapat lain, Raja Ilya mungkin berpotensi membawa watak jahat Moonstone atau Karla Soften yang mendapat kuasanya dari moonstone

5. Proxima Midnight

IKLAN

Sebelum ini, sebuah portal antarabangsa melaporkan kemungkinan Raja Ilya akan berlakon dalam Avengers Infinity War atau Avengers yang kini sedang rancak dalam penggambaran. Namun besar kemungkinan beliau akan berlakon dalam Avengers 4 jika beliau ke Amerika sebelum tamat penggambaran pada hujung tahun ini. Jika benar apa yang diperkatakan Ilya berpeluang untuk memegang watak Proxima Midnight yang merupakan salah seorang ahli Black Order.

Berkebolehan berlari laju dengan kekuatan luar biasa, jika Thanos hilang kuasa pada Infinity stones, beliau akan memerlukan askar khasnya sebagai bantuan dan itu mungkin Ilya sebagai Proxima.

Jadi pada pendapat anda apakah watak yang sesuai untuk Ilya? Atau akan ada watak baru diwujudkan bagi menunjukkan seni silat sebagai satu kuasa superhero ini? Sama – sama kita nantikan!

Sumber Cinema Blend 

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry