Pelakon jelita Acha Septriasa mungkin kini sangat susah untuk terlihat di kaca TV. Isteri kepada Vicky Karisma ini lebih banyak menghabiskan masa di Australia, apalagi semenjak mengandung anak pertamanya.

Meskipun begitu, Acha tetap aktif mempamerkan aktiviti hariannya menerusi media sosialnya selama dia menetap di Kota Sidney. Namun baru-baru ini, muatnaik terbaru mantan kekasih Irwansyah ini mencuri perhatian netizen.

IKLAN

Ini kerana dalam muatnaik tersebut, Acha Septriasa dan suami terlihat tanpa segan buat ciuman bibir. Acha pun meletak kapsyen yang romantis untuk suaminya.

Posting gambar terbaru Acha terus mendapat tanggapan berbagai reaksi dari para netizen. Walaupun ramai yang memuji keromantisan mereka, namun tak sedikit pula yang merasa hal tersebut kurang sopan.

Sebenarnya bercium mulut hadapan khalayak umum di kalangan selebriti sudah menjadi perkara biasa. Sebelum ini ada saja artis dari Malaysia yang terpalit dengan kontroversi bercium mulut secara terbuka seperti, Rozita Che Wan, Awal Alshaari dan lain-lain.

Menurut anda sendiri patutkah foto ciuman seperti ini dimuatnaik di media sosial?